Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival][Gildie][24/7]XCrafters

tomash9966

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

eJyrSC5KTCtJLSrWK8jhMjI1NTPlinBGCCnoKoSUliRmKVQlJldV5iUqFGemKhQUVVWm56ckKnL5Zualgg1AsBRcE4tKMkBGwTEAxHMgkQ~~.png

Szukasz serwera, gdzie gra nie jest zależna od administracji?

Szukasz serwera, gdzie możesz wybrać kim chcesz być?

Właśnie trafiłeś na właściwy serwer!

XCrafters to serwer survival z frakcjami. Możesz dołączyć do frakcji lub ją założyć, aby ruszyć na podbój świata. Serwer posiada ogarniętą administrację, dzięki, której gra jest uczciwa. Administratorzy nie mają gildii dzięki temu nie sterują grą. Grę na serwerze kreują gracze! Wszystkie inne informacje znajdziesz na spawnie oraz na naszej stronie. Survival 100%!

IP SERWERA: xcrafters.pl:25565

SERWER TEAMSPEAK3: ts.xcrafters.pl:9992

Administracja:

tomash9966

Vincu

Matis247

us3ki

oraz moderatorzy

:)

ZAPRASZAMY!

53723034.png

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie nie polecam serwera, nie ogarnięta administracja, admini normalnie grają i czitują

sobie eq. Biją wszystkich za pomocą TP, prawie wszystko zerżnięte od skkf. Nie polecam serwera!

Opublikowano

Serwer fajny, ale administracji do d***. Chciałem im zgłosić błąd na maszynie do diaxów, złapałem diaxa i admin powiedział, że ja tu buguję i dał mi od razu bana. NIE POLECAM, ADMINI W 0% OGARNIĘCI

za duża sygna RMCF

Opublikowano

Te psikusy zostały wyłapane i zwalczone. Nie powtórzą się tego typu zagrywki.

Mimo wszystko nic nie niszczyli nikomu.

Co do diamentów, to już nie wiem kto to mógł być.

Przepraszamy za te problemy z administracją.

Obiecują, iż się one nigdy nie powtórzą.

Zapraszamy na event który odbędzie się o 15:00

Opublikowano

Event zakończony!

Zwycięzcy dostali vip'a na 1 miesiąc! Dla przegranych: będą jeszcze eventy!

Opublikowano

Który admin?

Nie wiem dokładnie, nie pisało przy banicji przez kogo dostałem bana. Nie zostałem nawet spytany, tylko od razu jak powiedziałem o bugu dostałem bana.

za duża sygna RMCF

Opublikowano

Ten server jest śmieszny,a zarazem marny. Gdy postanowiłem pokopać sobie diamenty stałym sposobem,ktoś pod niewidzialnością mnie obserwował. Był to dzieciak(jak cała administracja) który nie wiedział,iż właśnie z podłogi znika cobbel czym zdradza sam siebie. Gdy zapytałem,kto mnie podgląda dostałem bana"x-ray". No więc jak to ja postanowiłem wejść pod innym nickiem i obiegać się o swoje. Napisałem,aby ktoś mi to wytłumaczył :). 10 sekund później" The ban hammer has spoken!". Hah. Na prawdę,dzieci,jak nie wiecie co to x-ray,nie umiecie zakładać serwerów-nie zakładajcie ich,idźcie porobić babki z piasku czy co tam się robi w waszym wieku :)

Nie pozdrawiam :).

Edit: Macie mi odpowiedzieć,jak nie to pokażecie swój poziom :).

Bez reklam fb

Opublikowano

brak szacunku do dupy server nie wchodzicie bo jak stworzycie gildie to admini wam wypowiedzą wojnę i nie macie z nimi szans a wo gule was okradają a jak coś dyskutujesz z nimi to dostajesz bana :angry: ...................

Opublikowano

@UP

Z tego typu problemem tez sie spotkalem,ale nie napadli mnie bo byłem na jakiejś tam małej wysepce z dżunglą...ale i tak prędzej czy później pan Vincek tpnal sie by do mnie i by pewnie zabił,bo właśnie takie dzieci zakładają servery a potem biją graczy bo sami nie umieją grać :)

Bez reklam fb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...